Συχνές Ερωτήσεις

Τι προδιαγραφές πρέπει να έχουν τα αρχεία που θα ανεβάσω;

Τα αρχεία πρέπει να είναι σε χρωματοχώρο RGB και όχι CMYK, να έχουν ανάλυση 300 dpi και μορφή jpeg. Η διάστασή τους θα πρέπει να είναι ίση με τη διάσταση του album, όταν αυτό είναι ανοιχτό. Για παράδειγμα, για ένα άλμπουμ 35 x 35, το αρχείο θα πρέπει να έχει διάσταση ακριβώς 35 x 70.

Ποια είναι τα ασφαλή περιθώρια για να μην χάσω θέμα από το δημιουργικό μου;

Θα πρέπει στο πρόγραμμα με το οποίο δημιουργείται το άλμπουμ να οριστεί ασφαλής περιοχή 7 mm περιμετρικά, με θέμα που μπορεί να κοπεί. Εάν έχετε κείμενο, περιγράμματα ή κορνίζες στις φωτογραφίες σας, θα πρέπει να αφήσετε ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια.

Πώς δημιουργώ το εξώφυλλο του άλμπουμ μου;

Εάν θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της δημιουργίας του εξωφύλλου σας, μπορείτε να κατεβάσετε τα ειδικά templates αφού κάνετε εγγραφή στο site. Εναλλακτικά, μπορείτε να εμπιστευθείτε την επιμέλεια της δημιουργίας του στην εξειδικευμένη ομάδα της El Greco.

Ποιος είναι ο απαιτούμενος χρόνος παράδοσης;

Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση της παραγγελίας σας είναι 4 με 14 εργάσιμες ημέρες, με την προϋπόθεση ότι η παραγγελία σας είναι πλήρης και δεν περιέχει λάθη.

Πώς μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με δύο τρόπους:

  1. Με μία επίσκεψη στα γραφεία της El Greco
  2. Ζητώντας μας να αποστείλουμε την παραγγελία στον χώρο σας. Σε αυτήν την περίπτωση και για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 80€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Your Art, Our Creation

Η ερώτησή σας δεν είναι μία από τις παραπάνω;

Επικοινωνήστε μαζί μας