Τα εξώφυλλα της σειράς κεντρίζουν το ενδιαφέρον με την ιδιαίτερη σχεδίασή τους και την τρισδιάστατη προοπτική που δημιουργούν για τις φωτογραφίες! Η Luxury Συλλογή περιλαμβάνει άλμπουμ που είναι ιδανικά για να αναδείξουν τις landscape φωτογραφίες σας!

Frame Border

Επιλέξτε για το ψηφιακό σας άλμπουμ ένα εξώφυλλο που θα τραβήξει την προσοχή με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του! Τοποθετώντας ένα ανάγλυφο πλαίσιο γύρω από την κεντρική φωτογραφία της επιλογής σας, θα δώσετε στο εξώφυλλο μία τρισδιάστατη προοπτική που θα το διαφοροποιήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Frame Line

Ένα κομψό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό εξώφυλλο δημιουργείται από τον συνδυασμό δύο διαφορετικών τεχνικών. Μία οριζόντια λωρίδα από γυαλιστερό χαρτί διατρέχει το κάτω μέρος του εξωφύλλου, παίρνοντας το χρώμα και το σχέδιο που εσείς επιθυμείτε, ενώ η κεντρική φωτογραφία αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο!"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Line Border

Αναδείξτε τις landscape φωτογραφίες σας με τον καλύτερο τρόπο! Δύο παράλληλες γραμμές διατρέχουν το εξώφυλλο του άλμπουμ, στο επάνω και κάτω μέρος της φωτογραφίας, κάνοντάς την να ξεχωρίζει. Διακοσμήστε τις γραμμές με οποιοδήποτε υλικό επένδυσης επιθυμείτε και δώστε στο άλμπουμ μοναδικό στυλ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Triple Frame

Αισθητική που ξεχωρίζει, κομψός και λιτός σχεδιασμός, σε ένα triple-frame άλμπουμ που παρουσιάζει στο εξώφυλλό του τρία διαφορετικά καρέ! Η γεωμετρική του σχεδίαση μπορεί να προσαρμοστεί ιδανικά σε landscape φωτογραφίες και να τις αναδείξει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Vista

Δημιουργήστε ένα εξώφυλλο με παράθυρο τύπου passpartout και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα διαφορετικής επένδυσης του εσωτερικού μέρους του παραθύρου με το καρέ και το υλικό της επιλογής σας! Τα άλμπουμ της σειράς Vista είναι ιδανικά για να αναδείξουν τις φωτογραφίες σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Wood

Επιλέξτε ένα κλασικό, διαχρονικό και υψηλής ποιότητας ξύλο για το εξώφυλλο του ψηφιακού σας άλμπουμ! Διακοσμήστε το με τα προτεινόμενα vectors μας, τα οποία χαράσσονται με laser ή τυπώνονται με ακτινοβολία UV, για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Vintage

Κάντε το εξώφυλλο του άλμπουμ σας να ξεχωρίζει, επιλέγοντας μασίφ ξύλο από σημίδα ή ξύλο οξιάς! Διακοσμήστε το με οποιοδήποτε υλικό επιθυμείτε, σε συνδυασμό με εξαιρετικά vectors για CNC scan ή UV print και δώστε του το αποτέλεσμα που ταιριάζει στο στυλ των φωτογραφιών σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Wood Frame

Συνδυάστε διαφορετικές επιλογές διακόσμησης του εξωφύλλου σας για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η επένδυσή του με ξύλο σημίδας ή οξιάς και το παράθυρο της κεντρικής φωτογραφίας δημιουργούν ένα ξεχωριστό και διαχρονικό εξώφυλλο! Διακοσμήστε με vectors, φτιαγμένα αποκλειστικά για το wood-frame!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Your Art, Our Creation

DO IT YOUR WAY

Ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα ποιοτικό και πρωτότυπο ψηφιακό άλμπουμ; Αναδείξτε τις φωτογραφίες σας με ένα digital album από την ElGreco!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ