Υπηρεσίες Υψηλών Απαιτήσεων

Η El Greco είναι ένα δυναμικό και καινοτόμο εργαστήριο στον χώρο των χειροποίητων ψηφιακών άλμπουμ, με όραμα και κύριο μέλημα την παροχή υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων, που δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες της, επαγγελματίες φωτογράφους.

Η πορεία μας στον χώρο της φωτογραφίας αρχίζει το 1996, με τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου εργαστηρίου, προσανατολισμένου στην κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Ακολουθώντας τις εξελίξεις του imaging, to 2001 επενδύσαμε στην ψηφιακή τεχνολογία, αποκτώντας το πρώτο μας Digital Mini Lab.

Άλμπουμ Προστιθέμενης Αξίας

Σήμερα, η εμπειρία, η τεχνογνωσία και ο εξοπλισμός της ομάδας El Greco, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά, εγγυώνται την άριστη κατασκευή των προϊόντων μας.

Τα χειροποίητα ψηφιακά φωτογραφικά album El Greco κατασκευάζονται από έμπειρους τεχνίτες καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας. Οι κλασικές τεχνικές συνδυάζονται με σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους και δημιουργούν lay flat album προστιθέμενης αξίας.

Ποιότητα Χωρίς Συμβιβασμούς

Η εκτύπωση όλων των φωτογραφιών γίνεται με φωτοχημικά μηχανήματα Laser DURST theta 50, αναδεικνύοντας στο έπακρο τη δουλειά του επαγγελματία φωτογράφου, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Στην προσπάθειά μας για ποιοτικά αναβαθμισμένα χειροποίητα albums, στους χώρους κατασκευής και αποθήκευσης υλικών εγκαταστήσαμε σύστημα ελέγχου υγρασίας, εξασφαλίζοντας σταθερά τις ιδανικές τιμές βάσει των προδιαγραφών.