Ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, ανάγλυφα σχέδια, εντυπωσιακές τεχνικές, γραμμικά μοτίβα και ο συνδυασμός του plexiglass με το ύφασμα ή τη δερματίνη δημιουργούν λιτά και κομψά άλμπουμ, διαχρονικού χαρακτήρα, που θα αναδείξουν τη δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο!

Line

Εντυπωσιάστε με τον ιδιαίτερο γραμμικό σχεδιασμό των άλμπουμ της κατηγορίας Line! Η φωτογραφία του εξωφύλλου εκτείνεται από άκρη σε άκρη και διαχωρίζεται από την υπόλοιπη επιφάνεια, ντυμένη με ύφασμα ή δερματίνη της επιλογής σας, με μία χαραγμένη γραμμή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mini Plexi

Δημιουργήστε τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο εξώφυλλο του ψηφιακού σας άλμπουμ! Επιλέγοντας τη σειρά Mini Plexi, μπορείτε να διακοσμήσετε το εξώφυλλό σας με ένα μικρό κομμάτι plexiglass, που θα προσθέσει μία διακριτική λάμψη, διατηρώντας παράλληλα τον minimal χαρακτήρα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Top Frame

Τοποθετήστε τη φωτογραφία της επιλογής σας στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπο εξώφυλλο, διαχωρίζοντάς την από αυτό με ένα χαραγμένο περίγραμμα! Η διαφορετική αισθητική του Top Frame επιτυγχάνεται με την ιδιαίτερη τεχνοτροπία του που δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φωτογραφία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Recta - Elegant Collection | Elgrecoalbum.gr

Recta

Ανακαλύψτε την ακαταμάχητη γοητεία της απλότητας στα άλμπουμ της σειράς Recta! Ο minimal σχεδιασμός τους συνδυάζεται μοναδικά με την εκλεπτυσμένη λεπτή γραμμή τους και την ιριδίζουσα λάμψη του pearl χαρτιού, δημιουργώντας μία ιδανική πρόταση για τους πελάτες σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Your Art, Our Creation

DO IT YOUR WAY

Ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα ποιοτικό και πρωτότυπο ψηφιακό άλμπουμ; Αναδείξτε τις φωτογραφίες σας με ένα digital album από την ElGreco!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ