Οι μοναδικές επιλογές και τα παραμυθένια εξώφυλλα της σειράς Baby θα ντύσουν ιδανικά τις φωτογραφίες από βαφτίσεις, γεννήσεις και πολλά ακόμη σημαντικά γεγονότα των πρώτων χρόνων της ζωής ενός παιδιού!

Baby Frame

Τοποθετήστε τη φωτογραφία που επιθυμείτε να βρίσκεται στο εξώφυλλο του άλμπουμ σας σε frame στο επάνω μέρος και διακοσμήστε την επιφάνεια γύρω από αυτό με το μοναδικό ύφασμα της El Greco, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων! Κάντε μία ξεχωριστή επιλογή για το παιδικό άλμπουμ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Play

Το frame για την κεντρική φωτογραφία, που βρίσκεται στο επάνω μέρος του εξωφύλλου, περιβάλλεται από τον συνδυασμό υφασμάτων και υλικών που επιθυμείτε, δημιουργώντας έτσι μία ακόμα εξαιρετική επιλογή για το παιδικό άλμπουμ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Sunshine

Η βασική φωτογραφία του εξωφύλλου βρίσκεται σε κυκλικό frame στο κέντρο του και περιβάλλεται από ύφασμα μοναδικού σχεδιασμού της El Greco. Επιλέξτε το άλμπουμ της σειράς Sunshine και δημιουργήστε ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Your Art, Our Creation

DO IT YOUR WAY

Ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα ποιοτικό και πρωτότυπο ψηφιακό άλμπουμ; Αναδείξτε τις φωτογραφίες σας με ένα digital album από την ElGreco!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ