Εντυπωσιακά, κλασικά, διαχρονικά, minimal και κομψά, τα χειροποίητα ψηφιακά άλμπουμ της Prime Collection κάνουν τη διαφορά με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους! Επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στο δικό σας ύφος και δώστε του τον προσωπικό σας χαρακτήρα!

Classic

Αναδείξτε στο έπακρο τη φωτογραφία του εξωφύλλου, με ένα ψηφιακό άλμπουμ της Classic σειράς! Ντύστε τη ράχη και ολόκληρο το οπισθόφυλλο του άλμπουμ σας με δερματίνη ή ύφασμα της επιλογής σας και δώστε στην κεντρική φωτογραφία ρόλο πρωταγωνιστή, διαχωρίζοντάς την με σκαλοπάτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Double Classic

Η, ντυμένη με ύφασμα ή δερματίνη, ράχη ενώνει το μπροστινό και οπίσθιο εξώφυλλο του χειροποίητου ψηφιακού άλμπουμ σας, τα οποία διακοσμούνται από εσάς. Δώστε στο άλμπουμ τον δικό σας, μοναδικό χαρακτήρα, επιλέγοντας τη σειρά Double Classic!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Frame

Αναζητάτε πλήρη δημιουργική ελευθερία για το εξώφυλλό σας; Τοποθετήστε σε οποιοδήποτε σημείο και μέγεθος επιθυμείτε τη φωτογραφία της επιλογής σας και εντυπωσιάστε! Η φωτογραφία του εξωφύλλου τοποθετείται ένα επίπεδο πιο χαμηλά και κάνει τη διαφορά στη διαχρονική σειρά Frame!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mini Wood

Ένα μικρό και κλασικό ψηφιακό άλμπουμ της σειράς Mini-Wood, με τη χαρακτηριστική διαχρονική κομψότητα της λιτότητας. Προσθέστε τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά, τοποθετώντας στο κέντρο του εξωφύλλου ένα κομμάτι ξύλου, χαραγμένο με το vector της επιλογής σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Panel

Τα ψηφιακά άλμπουμ της σειράς Panel είναι ντυμένα με δερματίνη ή ύφασμα της επιλογής σας. Τελειοποιήστε το αποτέλεσμα, τοποθετώντας την πλαστικοποιημένη φωτογραφία της επιλογής σας σε ολόκληρο το εξώφυλλο, δημιουργώντας έτσι περιμετρικό πλαίσιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

S-Vectorize

Η minimal σειρά S-Vectorize βασίζεται στην ποιότητα της εκτύπωσης, αντέχει στον χρόνο και εντυπωσιάζει με το τελικό αποτέλεσμα! Το εξώφυλλο των ψηφιακών άλμπουμ είναι διακοσμημένο από μικρά UV-print vectors, που προέρχονται από μία ήδη υπάρχουσα γκάμα ή αποτελούν δικό σας σχέδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Your Art, Our Creation

DO IT YOUR WAY

Ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα ποιοτικό και πρωτότυπο ψηφιακό άλμπουμ; Αναδείξτε τις φωτογραφίες σας με ένα digital album από την ElGreco!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ