Επιλέξτε τον πιο ιδανικό τρόπο για να αναδείξετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, να συνδυάσετε εκτύπωση και usb ή να αποτυπώσετε τις πιο όμορφες στιγμές!

Kapa Fix

Χαρίστε στις αγαπημένες σας φωτογραφίες τις διαστάσεις και τη θέση που τους αξίζουν και κρατήστε ανεξίτηλες στον χρόνο τις πιο όμορφες στιγμές! Επιλέξτε τις φωτογραφίες σας και αναδείξτε τις με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

USB Box

Εξερευνήστε τις κατηγορίες των Majestic, Simply Wood και Vintage και επιλέξτε το ιδανικό USB Box που θα συνοδεύσει το αγαπημένο σας άλμπουμ! Καθορίστε την εσωτερική του επένδυση αλλά και το υλικό που θα αποτελέσει το εξωτερικό του και εντυπωσιάστε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Photo USB Box

Συνδυάστε τις αγαπημένες σας εκτυπωμένες φωτογραφίες με το USB που τις περιέχει σε ψηφιακή μορφή, τοποθετώντας τα μαζί, στο Photo USB Box της επιλογής σας! Ανακαλύψτε αυτό που ταιριάζει στο ύφος των φωτογραφιών σας, ανάμεσα στις σειρές Majestic, Natural και Vintage!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Album Box

Το ψηφιακό άλμπουμ σας αξίζει το κατάλληλο περίβλημα! Επιλέξτε, μέσα από τη γκάμα των Album Box της El Greco, εκείνο που θα συνοδεύσει ιδανικά το άλμπουμ σας. Καθορίστε τον δικό σας συνδυασμό για την εσωτερική και εξωτερική του επένδυση και δημιουργήστε μία πρωτότυπη συσκευασία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wish Book | Elgrecoalbum.gr

Wish Book

Τα Wish Βook της El Greco είναι έτοιμα να υποδεχθούν τις θερμότερες ευχές και τις πιο χαρούμενες αναμνήσεις από τις πιο σημαντικές σας στιγμές! Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Your Art, Our Creation

DO IT YOUR WAY

Ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα ποιοτικό και πρωτότυπο ψηφιακό άλμπουμ; Αναδείξτε τις φωτογραφίες σας με ένα digital album από την ElGreco!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ